Çocuklara Özel Yılbaşı Partileri


 

'' Little Fairy Yılbaşı''

Hava soğuk olsa bile her tarafı saran birbirinden güzel yılbaşı süslemeleriyle içimizi ısıtan, enerjisi sımsıcak olan bir aydayız. Tüm Dünya yeni yıla ”Merhaba!” demeye hazırlanıyor..Yılbaşı ağaçları süslenmeye, 31 Aralık gecesi eğlenceleri çoktan organize edilmeye başlandı bile. Peki ya çocuklara özel yılbaşı eğlenceleri? Öyle ya yılbaşının heyecanını her zaman en fazla yaşayanlar minikler oluyor…Aslında bir çok okul yılbaşı haftasında çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenliyor. Ama okul partilerinin haricinde siz de evinizde çocuğunuz ve arkadaşları için yeni yıl partisi vermek isterseniz işte önerilerimiz:

İlk olarak vereceğiniz partinin konseptini belirlemek gerekiyor. Tabi partinin ana teması yılbaşı olunca, konseptin ana hatlarını belirlemek hiç de zor değil. Kırmızı ve koyu yeşil gibi yeni yıl kutlaması denince ilk akla gelen renkleri bolca kullanmak işinizi kolaylaştıracaktır. Eğer mümkün olabilirse parti esnasında çocuklara hediye getiren bir ‘Noel Baba’ atmosferi kolayca şenlendirebilir. Eğer daha hesaplı ve pratik bir çözümü tercih ederseniz güzel bir Noel Baba posterini veya maketini dekorda kullanmanızı öneriririz. Eteği çeşitli hediye paketleri ve süsler ile renklendirilmiş bir yılbaşı ağacı tüm minikleri çok mutlu edecektir. Piyasada uygun fiyatlı irili ufaklı bir çok yılbaşı ağacı bulunduğu için, kolayca satın alabilirsiniz.

''Little Fairy Yılbaşı''

Dekorda bolca hediye paketi kullanmak isterseniz, bir çok yerden elde edebileceğiniz, hatta belki de evinizde önceden bulunan ‘köpükler’ size yardımcı olacaktır. Ambalaj veya elişi kağıtları ile kaplayabileceğiniz köpükler ile oldukça pratik bir biçimde istediğiniz boyutta hediye paketleri yapabilirsiniz. Ayrıca, kırmızı karton, uhu, makas ve pamuk kullanarak son derece kolay bir biçimde partiye katılan minik davetlilere Noel Baba şapkası hazırlamanız da mümkün . Hatta partide Noel Baba şapkası hazırlama yarışması’ da düzenlenebilir. Çocuklar bu sayede kendi şapkalarını yaratıp, yarışarak keyifli dakikalar geçirebilirler.

Peki ya çocukların parti elbiseleri?

Eğlenceli partiler için giyinmeye bütün çocuklar bayılır. O özel gün için büyük heyecanla elbiseler seçilir, alınır ve heyecanla hazırlanılır. Eğer bir yılbaşı daveti düzenliyorsanız veya böyle bir davete çocuğunuz ile katılacak iseniz elbise seçiminde karar vermenizi kolaylaştıracak bazı ipuçlarımız var. Öncelikle çocuğunuz için daha sade ve romantik bir tarzı mı yoksa daha hareketli ve renkli bir tarzı mı tercih edersiniz bunu belirlemek gerekiyor.

Romantik, sade bir görünüm isteyen anneler erkek çocuklarının kıyafet seçiminde kumaş pantolon, gömlek ve papyon üçlüsüne yönelirken, kız çocukları için kar beyazı ve krem tonlarındaki ufak detaylarla hareketlendirilmiş elbiseleri seçebilirler. Romantik tarzı biraz renklendirmek isteyen anneler, gömlek ve elbise seçimlerinde tercihlerini toz pembe, bebek mavisi ve su yeşili gibi hafif, pastel tonlarda yapabilirler. Enerjik görünümlü elbiseleri tercih eden anneler! Erkek çocuklar için spor bir kot pantolon ile kombinlenmiş gömlekler, minik kızlar için ise kabarık etekli, fiyonkluneşeli elbiseler tam size göre..Büyük aksesuarların kullanıldığı tüllü elbiseler, kızınızın kendinizi o özel gecede gerçek bir prenses olarak hissetmesini sağlayabilir.

Kış mevsiminde bu şıklığın en büyük tamamlayıcısı olan boleroları ve paltoları da unutmamak gerek. Erkek çocuklarınız için koyu yeşil, siyah, lacivert gibi tonlarda şık bir palto, kız çocuklarınız için ise elbisesinin üzerine giyebileceği kolay kombinlenebilmesi sebebiyle tercihen açık renklerde olan tatlı bir kışlık bolero kurtarıcı olabilir…

''Little Fairy Yılbaşı''
Little Fairy Çocuklara Özel Yılbaşı Partileri

İyi Eğlenceler!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *