Kawaii Marshmallow

Bu güzel güneşli günden herkese kocaman bir merhaba!

Şekerleri, çikolataları hangimiz sevmeyiz? Özellikle çocukların favorisi olan tüm bu şekerlemeler her zaman hepimize neşe veriyor. Bugünkü yazıya konu olan marshmallow ise şeker ailesinin belki de en sevimlilerinden..

Görünümü son derece sempatik olan yumuşacık marshmallowlar kimi zaman üzerlerine çizilen suratlarla daha da neşeli hale geliyor ve Kawaii Marshmallow adını alıyorlar. Japon kültüründe şirin, güzel, sevimli anlamlarına gelen Kawaii, tam da bu tatlı şekerlere uyan bir sıfat aslında..

''Kawaii Marshmallows''

Marshmallow sevenler onları sadece bir şeker olmaktan çıkarıp kalıcı olarak kullanabilmek için kumaştan tatlı mı tatlı aksesuarlar üretiyorlar. Son zamanlarda çeşitliliği oldukça artan bu güzel aksesuarlar neredeyse gerçek birer şeker görünümündeler.

Siz de marshmallowlarım yenip bitmesin hep benimle olsun diyorsanız; kendi ”kawaii marsmallow”unuzu yaratmanız için ihtiyacınız olan malzemeler;

Dikiş iğnesi

Marshmallow renklerinize uygun iplikler

Birkaç renk keçe kumaşı

Biraz da dikiş bilgisi :)

Kolayca dikebileceğiniz bu marshmallow’lardan bazılarını çocuğunuzun odası için sevimli bir dekor veya kız çocukları için elbiseyi tamamlayan çok sevimli bir toka aksesuarı olarak kullanabilirsiniz. Rengarek hazırlayabileceğiniz bu keçe şekerlerin tasarımı tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *