petitePARADE MERCEK ALTINDA

goose canada  canada goose  

petiteparadenews

Fotoğraf: Mai Tilson (Barneys.com)

New York’ta yılda iki kez gerçekleşen çocuk giyim etkinliği petitePARADE’ı; ”satın almacılara, editörlere, bloggerlara ve annelere en yeni trendleri gözden geçirme ve yeni sezona hazır olma şansı veren New York’un en önemli çocuk giyim etkinliği. İki gün süren bu organizasyon tasarımcıları, basını ve çocukları atölyeler ve eğlencelerle bir araya getiriyor” diye tanımlıyor Vogue BAMBINI’nin editörü Giuliana Parabiago.

Petite-Parade-

Fotoğraf: Mai Tilson (Barneys.com)

Bu yıl 6.sı düzenlenen bu neşeli etkinlik ilk düzenlendiği 2010 yılından bu yana birçok tasarımcı ve blogger tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sadece çocuklara özel kıyafetlerin ve şık koleksiyonların sergilendiği petitePARADE moda etkinliğinin bu seneki ilk ayağı geçtiğimiz mart ayında daha önce olduğu gibi yine Vogue Bambini’nin katkılarıyla New York’ta gerçekleşti. Birbirinden şirin küçük modellerin performansları ise büyük meslektaşlarına adeta taş çıkartarak izleyenlere keyifli bir tecrübe yaşattı.

PetiteParadepicture

Fotoğraf: Mai Tilson (Barneys.com)

Çocuk giyim konusunda dünyada sözü geçen bir etkinlik olan PetitePARADE’ın ikinci ayağı ise yine bu sene ekim ayında gerçekleşecek. Defile arkası fotoğraflardan, organizasyon esnasında yaşanan güzel anlara kadar tüm detayları takip etmek isteyenlere petitePARADE Instagram sayfasını öneriyoruz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *